-Reklamlar-

İsmail Küçükkaya ile Çalar Saat 1 Şubat 2016 Tarihinde Fox Tv 'de

İSMAİL KÜÇÜKKAYA İLE ÇALAR SAAT
Fox Tv ekranların ilgi ile takip edilen programı  Çalar Saat ile gündeme bomba gibi düşen olayların perde arkası ile Türkiye de ve Dünyada meydana gelen haberleri tarafsız haber anlayışı ile 1 Şubat Pazartesi sabahı günün ilk ışıklarında sizlerle buluşturuyor.İsmail Küçükkaya ile Çalar saat yine sizleri bomba gibi haberlerle buluşturuyor.Hafta içi hergün İsmail Küçükkaya ile Çalar Saat sizlerle. Çalar Saat 1 Şubat izle, ismail küçükkaya ile çalar saat izle, çalar saat cuma izle, çalar saat bugün izle.

Eski vekil hayatını kaybetti
Uşak siyasetinin duayen ismi, 20. Dönem Uşak Milletvekili Hasan Karakaya hayatını kaybetti.
Uşak siyasetinin duayen ismi, 20. Dönem Doğru Yol Partisi'nden Uşak Milletvekiliği görevi yapan HASAN Karakaya hayatını kaybetti. Yaklaşık 6 yıl önce geçirdiği kalp rahatsızlığının yeniden nüksetmesi sonucu Ankara’da tedavi atında olan Hasan Karaya hayata gözlerini yumdu.
Hasan Karakaya naaşı Uşak’a getirilmek üzere yola çıktığı öğrenilirken, cenazenin yarın Yücetepe Camiinde ikindi namazından sonra kılınacak cenaze namazının ardından Şekerevleri Mezarlığı'ndaki Aile Kabristanlığı'na defnedileceği öğrenildi.

İsmail Küçükkaya ile Çalar Saat izle bugün , İsmail Küçükkaya ile Çalar Saat 1 Şubat bugün , İsmail Küçükkaya ile Çalar Saat 1 Şubat izle , İsmail Küçükkaya ile Çalar Saat dün , çalar saat 1 Şubat izle, çalar saat izle 1 Şubat, 1 Şubat çalar saat izle, 1 Şubat ismail küçükkaya çalar saat izle, çalar saat 1 Şubat,

-Reklamlar-
Share on Google Plus

Nedir Unknown

    Blogger Comment
    Facebook Comment

0 yorum:

Yorum Gönder