-Reklamlar-

Big Brother 31 Ocak 2016 Kim Elendi, Big Brother 31 Ocak 2016 Haftanın Finali Star Tv de

BİG BROTHER HAFTANIN FİNALİ

Yapımcılığını Endemol Shine Türkiye’nin üstlendiği, hafta içi her gün gündüz ve gece kuşağında Star’da ekrana gelen ‘Big Brother Türkiye’ evinde bu akşam eleme heyecanı yaşanacak. 

EV HALKI, GÖKÇEN YA DA REZAN’IN GİTMESİNİ İSTİYOR

‘Big Brother Türkiye’ ev halkının ikişer isim vererek yaptığı oylama sonucunda, evden gitmesi en çok istenenler bu kez; 4’er oy ile Gökçen ve Rezan oldu. Sinan, 3 oy ile evden.

‘Big Brother’, eleme listesine girecek dördüncü ismi belirleme görevini, evin lideri olan Arsel’e verdi. Arsel, tercihini Alphan’dan yana kullandı. Böylece, ‘Big Brother Türkiye’ evinin 9. haftanın eleme listesi Gökçen, Rezan, Sinan ve Alphan’dan oluştu. 

GÖKÇEN 7. KEZ ELEME LİSTESİNDE

‘Big Brother Türkiye’nin 9. haftasında; Gökçen 7’nci, Rezan 4’üncü kez eleme listesinde yer alırken, Sinan 2. kez yer aldı. Alphan da eve geri döndükten sonra bir kez daha eleme listesine girdi. Bu akşam (Pazar), dört yarışmacıdan biri ‘Big Brother Türkiye’ evine ve aynı zamanda 1 milyon liralık rekor ödüle veda edecek. 

                                                     BİG BROTHER KİM ELENDİ
                                                                               ?


Big Brother 31 ocak kim elendi, big brother 31 ocak haftanın finali, 31 ocak big brother eleme gecesi, big brother elenen kim 31 ocak, big brohher eleme listesi 31 ocak, big brother 31 ocak elenen kim,

-Reklamlar-
Share on Google Plus

Nedir Unknown

    Blogger Comment
    Facebook Comment

0 yorum:

Yorum Gönder